Dette site anvender cookies. Ved at fortsætte med at benytte websitet, accepterer du deres brug.
foto.jpg
Rekruttering

Styrk jeres team med de rette IT-kompetencer

Modsat traditionelle IT-konsulenthuse tilbyder vi også at facilitere processen, når I har behov for at fastansætte en ny medarbejder til jeres team. Via vores omfattende netværk og erfarne search team hjælper vi jer med at komme i dialog med selv de mest eftertragtede IT-specialister.

Som noget unikt har I også mulighed for at købe konsulenter fri til fastansættelse efter en given periode. Så I har mulighed for at arbejde sammen med en potentiel ny medarbejder, inden I vurderer, om han eller hun er det rette match til jer. En løsning, der anvendes hyppigt i forhold til vores Young Digitals-konsulenter.

Send en mail til mdb@netgen.dk, hvis vi skal hjælpe jer med at ansætte jeres næste medarbejder.

Referencer
0101/04

Et team af Netgen konsulenter assisterede i efteråret 2017 DSB med udrulningen af en ny Mobile Device Management Platform til det administrative personales iPhones.

Teamet blev tilknyttet projektet i den helt tidlige fase, hvor de bidrog med alt fra tekniske tests af platformen til udvikling af brugervejledninger og manualer. Konsulenterne har efterfølgende arbejdet målrettet med 1:1 brugersupport til DSB i forbindelse med overgangen til den nye platform.

De danske regionerne står over for en stor og kompleks opgave med at digitalisere og fremtidssikre vores fælles sundhedsvæsen. I Netgen har vi fornøjelsen af at hjælpe regionerne med at finde de helt rette IT-ressourcer til formålet.

Vi har senest hjulpet Region Hovedstaden med en Test Manager til test af et nyt radiosystem til akutberedskabsstyrelsen og Region Sjælland med en projektleder til udrulning af Windows 10.

Fremtidens bank er digital. Nordea er derfor i fuld gang med at forbedre sine produkter og serviceydelser, så de kan følge med kundernes stigende efterspørgsel på digitale løsninger.

Til udviklingen af et finansielt rådgiverværktøj har vi bl.a. hjulpet Nordea med at finde en skarp frontend udvikler. Konsulenten startede ud som studerende i en Try & Hire stilling og er efterfølgende blevet fastansat som scrum master.

Barslund er et af Danmarks førende infrastrukturselskaber med mere end 35 års erfaring inden for anlægsbranchen. Til at udvikle og opkvalificere deres datainfrastruktur ønskede Barlsund at ansætte en data scientist.

Vi valgte at præsentere dem for en af vores Young Digitals-konsulenter, der læser Data Science på ITU. Kunden ønskede oprindeligt at ansætte en IT-konsulent på fuldtid, men valgte at ansætte vores Young Digitals-konsulent på deltid, da profilen matchede perfekt til deres behov.

Kontakt


Mikael_260.jpg
Markedschef

Mikael Dines Bagenkop Valentin