Dette site anvender cookies. Ved at fortsætte med at benytte websitet, accepterer du deres brug. Jeg forstår
1170x1170_Netgen_Vi-dækker-alle-dine-behov.jpg
Løsninger

Vi dækker alle dine behov

Forskellige projekter kræver forskellige løsninger. I tillæg til den klassiske konsulentmodel tilbyder vi derfor både rekruttering til fastansættelse og en hybridmodel, som giver jer mulighed for at købe konsulenter fri til fastansættelse. Så I ender ud med den løsning, der skaber størst værdi for jer.

Konsulent
Vi har et netværk med 300 dygtige IT-konsulenter, der står klar til at hjælpe jer videre i jeres digitale udvikling. Mens vi sammensætter holdet og håndterer al administration kan du nyde godt af konsulenterne dedikerede og kreative arbejde på dine vigtigste projekter.
Try & Hire
Modsat traditionelle IT-konsulenthuse tilbyder vi vores kunder mulighed for at købe konsulenter fri til ansættelse efter en given periode. Med vores Try & Hire-model har I dermed mulighed for at arbejde sammen med en potentiel ny medarbejder i praksis, inden I vurderer, om han eller hun er det rette match til jeres organisation.
Rekruttering
I Netgen tilbyder vi også at facilitere processen, når I har behov for at fastansætte den helt rigtige medarbejder til jeres team. Via vores omfattende netværk og erfarne search team hjælper vi jer med at komme i dialog med selv de mest eftertragtede IT-specialister.
Kompetencer

Kandidater med kompetencer inden for…

Systemudvikling
Kontakt Netgen og få tilført netop den eller de kompetencer, der passer til jeres udviklingsopgave. Vi dækker hele stacken og har pt. ledige konsulenter med speciale i C#, PHP, Java, Swift, Python, SQL og COBOL. Prøv os også meget gerne af på mere obskure kompetencer, da vi har nogle seriøse nørder (i meget positiv forstand) i netværket.
Projekt- & programledelse
Vi kan hjælpe jer på alle niveauer af jeres IT-projekt. Både i forhold til at drive det enkelte projekt og til at få flere projekter til at hænge sammen. Netgens specialister i projekt- og programledelse er tilsammen metodisk bredt funderet med Prince2, IPMA og Agile, Scrum, MSP og SAFe.
Agil ledelse & transformation
Vi kender den agile værktøjskasse, og ved hvordan I optimerer værdien af jeres it-investeringer gennem en effektiv forankring og anvendelse af de agile værdier og metoder. Vores ydelser spænder fra konkret at optimere fremdriften i det enkelte SCRUM-team til at drive en stor SAFE-transformation og sikre et optimalt samspil mellem forretning og IT.
Test
Netgens konsulenter dækker bredt inden for test. Vi opsætter testautomatiseringer, varetager test management og udfører teknisk test, funktionel og non-funktionel test. Desuden undersøger vi skrøbeligheder i jeres systemer og netværk med pen testing.
Drift & support
I Netgen har vi stor erfaring med at drive virksomheders service- og driftsorganisation med teknologier som fx ServiceNow og Active Directory. Vi administrerer IT-servicedesks, faciliterer udrulnings- og opgraderingsprojekter og bidrager til DevOps løsninger samt hardwardopsætning.
Data, analyse & design
Vores konsulenter kan løse opgaver inden for alt fra business intelligence, business analysis, Machine Learning, UX samt visualisering og formidling af data i form af teknisk design, 3D modellering og webdesign.
Netværk & server
Står I foran en opdatering af jeres netværk, eller mangler I blot ressourcer til at håndtere og styrke jeres nuværende set-up? Netgens konsulenter arbejder med alt fra opsætning, klienthåndtering og Access Management til komplekse analyseprojekter omkring netværks- og cybersikkerhed.
Security
Vores IT sikkerhedskonsulenter er altid opdaterede på det seneste inden for security, herunder sikkerhedsapplikationer, netværk, cyber, firewalls, mobil, penetrationstestning, cloud, IAM, adgangskontrol og validering. Vi har konsulenter med de rette certificeringer: CDPO, GDPR, CEH, CISSP, CISM, ISO, CISA m.fl.
Cloud
Vi dækker de dominerende cloud-platforme Microsoft Azure, Google Cloud og Amazon Web Services. Vores konsulenter kommer med den nyeste viden inden for cloud og har erfaring med både arkitektur (design og planlægning), udvikling (bygge, teste, og idriftsætte applikationer) og netværk (konfigurering og IAM, IS, DevOps projekter).
Referencer
0101/04

Et team af Netgen konsulenter assisterede i efteråret 2017 DSB med udrulningen af en ny Mobile Device Management Platform til det administrative personales iPhones.

Teamet blev tilknyttet projektet i den helt tidlige fase, hvor de bidrog med alt fra tekniske tests af platformen til udvikling af brugervejledninger og manualer. Konsulenterne har efterfølgende arbejdet målrettet med 1:1 brugersupport til DSB i forbindelse med overgangen til den nye platform.

De danske regionerne står over for en stor og kompleks opgave med at digitalisere og fremtidssikre vores fælles sundhedsvæsen. I Netgen har vi fornøjelsen af at hjælpe regionerne med at finde de helt rette IT-ressourcer til formålet.

Vi har senest hjulpet Region Hovedstaden med en Test Manager til test af et nyt radiosystem til akutberedskabsstyrelsen og Region Sjælland med en projektleder til udrulning af Windows 10.

Fremtidens bank er digital. Nordea er derfor i fuld gang med at forbedre sine produkter og serviceydelser, så de kan følge med kundernes stigende efterspørgsel på digitale løsninger.

Til udviklingen af et finansielt rådgiverværktøj har vi bl.a. hjulpet Nordea med at finde en skarp frontend udvikler. Konsulenten startede ud som studerende i en Try & Hire stilling og er efterfølgende blevet fastansat som scrum master.

Barslund er et af Danmarks førende infrastrukturselskaber med mere end 35 års erfaring inden for anlægsbranchen. Til at udvikle og opkvalificere deres datainfrastruktur ønskede Barlsund at ansætte en data scientist.

Vi valgte at præsentere dem for en af vores Young Digitals-konsulenter, der læser Data Science på ITU. Kunden ønskede oprindeligt at ansætte en IT-konsulent på fuldtid, men valgte at ansætte vores Young Digitals-konsulent på deltid, da profilen matchede perfekt til deres behov.

Kontakt


Peter_Keller_Medarbejder.jpg
Adm. Direktør

Peter Keller-Andreasen